0.0
0 review
16.33 MB
Everyone
Content rating
596
Downloads
Viva Fresh screenshot 1 Viva Fresh screenshot 2 Viva Fresh screenshot 3

About this product

Si qëllim kryesorë “Gjithmonë më afër jush”.

Viva Fresh description

Si qëllim kryesorë “Gjithmonë më afër jush” tani mbaje shportën e blerjeve në xhep ku vetëm me një click ne i sjellim të gjitha produktet tek ju. VivaFresh.Shop është platforma e shitjes online si pjesë e Viva Fresh, kompania e shitjes me pakicë më e madhe në tregun kosovar. Ju ofrojmë gamë të gjerë të artikujve në kategoritë ushqimore, lëngje, të freskëta, higjienike dhe produkte shtëpiake, të gjitha këto në kohë rekord dhe cilësi.
↓ Read more